Historien

Delta Maskinering AS sin historie går mange år tilbake til J.R. Høie Jernstøperi, etablert i 1878. Produktene den gang var hovedsakelig maskindeler, etasjeovner, rekkverk og monumenter.I 1908 ble firmanavnet endret til Møllerveien Mekaniske Verksted. Produksjonen flyttet til større lokaler ved havnen for å kunne betjene den lokale fiskeflåten.
Etter hvert ble pumpeproduksjon bedriftens hovedprodukt, itillegg til produksjon av glødehodemotoren ”Lyn”. Etter 1945 var det hovedsakelig tannhjulspumper og tannhjul bedriften konsentrerte seg om, og fikk dermed navnet Delta Pumpefabrikk AS.

I 2008 fusjonerte Delta Pumpefabrikk AS til 2 selvstendige selskap som idag heter Delta Maskinering AS - med hovedvirksomhet innen CNC-maskinering, og Deltapump AS - som er et rent salgsledd for Delta-tannhjulspumper. 

Delta Maskinering AS
leverer idag maskineringstjenester av ulik kompleksitet til kunder innen offshore, industri, anlegg og landbruk.
Delta Maskinering AS er stolt over å være den første bedriften i regionen som tok i bruk datastyrte (CNC) maskiner allerede så tidlig som i 1974 og vi har stadig utviklet seg I dette fag felt. Vi har vårt moderne produksjonsanlegg på Raglamyr Industriområde i Haugesund. Det nye lokalet på 1500 kvm, er også oppgradert på innsiden, noe som vil komme deg, som kunde, til gode.


Vårt nye produksjonslokale i Raglamyrveien 20, 5536 Haugesund.
Delta Maskinering AS / Raglamyrveien 20 / NO-5536 Haugesund / Norway / T: +47 52 70 43 80